Codex Impact - Software Inovation

CODEX IMPACT ROMANIA
IMPACT software - a Business Inteligence application suite
gestiune facturi, achizitii, contracte, offerte, stocuri, clienti
instrumente de trasare a activitatilor si resurselor in derularea proiectelor
calendar electronic; aplicatii call center;
baze de cunostine/lectii invatate; gestionare propuneri de cresterea performentelor


link-uri


CodexTV

Propose a link on Codex Links
 1. Profil companie

Codex Impact SRL este o companie romano-luxemburgheza de profil software, care ofera consultanta, analiza si know-how pentru dezvoltarea si implementarea de solutii informatice care sa raspunda cerintelor de gestionare a informatiilor sau produselor din cadrul unei companii, indiferent de profilul sau marimea acesteia. Codex Impact colaboreaza cu compania luxemburgheza Codex-Online SA, ceea ce ne-a permis extinderea activitatii in Europa de Vest si promovarea solutiilor implementate in Romania.

Punctul forte al companiei Codex Impact este dezvoltarea proiectelor utilizand platforma Lotus Domino. Oferta noastra include solutii de: Suntem consultanti, suntem dezvoltatori si oferim training si mentenanta pentru solutiile implementate. Daca platforma Lotus Notes si Domino va este mai putin cunoscuta, noi va prezentam avantajele pe care aceasta le ofera impreuna cu demonstratii ale unor produse informatice de succes dezvoltate peste aceasta platforma. Daca ati lucrat deja cu aplicatii Lotus Notes si Domino (e.g. e-mail, Domino Doc, etc) va putem optimiza aplicatiile existente, integra cu alte sisteme sau aplicatii, sau va putem oferi produse imbunatatite si foarte actuale.

Codex Impact intelege ca succesul oricarei actiuni, al oricarui proiect rezida in colaborarea oamenilor implicati. Noi masuram aceasta implicare prin gradul de colaborare existent intre participanti. De aceea noi credem ca impreuna cu fiecare dintre beneficiarii nostri formam o echipa completa, cu avantaje si beneficii reciproce.

 2. Misiunea noastra

Dorim sa oferim clientilor nostri servicii si produse de calitate, sa fim permanent deschisi schimbarilor si imbunatatirilor. Acestea sunt caracteristicile esentiale ale activitatii noastre si urmarim sa le aplicam in cadrul fiecarui proiect. Misiunea noastra este de a relationa eficient cu clientii nostri pentru indeplinirea obiectivelor comune

     

Cautare:
Amazon Logo

   

Subscribe to our feeds:

Parteneri
 Legal info
 Politic  info
 Economic info
 Fiscal  info
 Legal info
 Insurance info
 Codex SA
 www.data-collocation.eu
 www.ecs-romania.ro
{ HOME }   { NEWS }   { SERVICES }   { PORTFOLIO }   { CONTACT }  

Copyright 2007 © Codex Impact SRL