Codex Impact - Software Inovation

CODEX IMPACT ROMANIA
IMPACT software - a Business Inteligence application suite
gestiune facturi, achizitii, contracte, offerte, stocuri, clienti
instrumente de trasare a activitatilor si resurselor in derularea proiectelor
calendar electronic; aplicatii call center;
baze de cunostine/lectii invatate; gestionare propuneri de cresterea performentelor


link-uri


CodexTV

Propose a link on Codex Links
 1. Dezvoltare software

Codex Impact SRL, prin echipa sa de programatori experimentati, dezvolta, in principal, produse software peste platforma Lotus Domino. Solutiile noastre pot fi folosite atat individual cat si la nivelul unei organizatii cu mii de angajati. Ele beneficiaza de fiabilitatea, securitatea si flexibilitatea conferita de mediul de dezvoltare ; in plus ele pot fi integrate cu aproape orice alt sistem existent intr-o organizatie.
Solutiile noastre software ruleaza pe servere Domino 4.x, 5.x, 6.x si 7. Pentru orice aplicatie oferim solutii de backup, arhivare, acces offline, etc. Putem construim aplicatii simple, dar si solutii medii si mari de tip ERP, dupa necesitatile organizatiei. In functie de destinatia aplicatiilor, acestea pot fi accesate exclusiv din client Lotus Notes, din browser web, sau din amandoua, simultan.
Domeniile noastre de expertiza sunt : dezvoltare si administrare Lotus Notes si Lotus Domino, Sametime, Domino Doc, Domino Workflow.

O alta directie a departamentului de dezvoltare software este reprezentata de web-design. De la un site web de mici dimensiuni, pentru mici intreprinzatori sau pagini personale, pana la site-uri de mari dimensiuni, cu baze de date functionale in spatele aplicatiei, noi oferim solutii rapide, performante si ergonomice.
Domeniile noastre de expertiza sunt : HTML, CSS, DHTML, PHP, JavaScript, Macromedia Dreamweaver, Fireworks & Flash, Adobe Photoshop & Premier.

 2. Servicii de consultanta

 3. Training

     

Cautare:
Amazon Logo

   

Subscribe to our feeds:

Parteneri
 Legal info
 Politic  info
 Economic info
 Fiscal  info
 Legal info
 Insurance info
 Codex SA
 www.data-collocation.eu
 www.ecs-romania.ro
{ HOME }   { NEWS }   { SERVICES }   { PORTFOLIO }   { CONTACT }  

Copyright 2007 © Codex Impact SRL